Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han ska leda OTW:s performance-arbete

Publicerad: 12 augusti 2020, 09:06

Carl-Johan Bauhn kommer närmast från The Winery Hotel.

Foto: Press

Carl-Johan Bauhn återvänder till OTW för att stärka byråns erbjudande inom distribution. ”Vi ska bli Nordens vassaste team inom performance”, säger han i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

OTW

Contentbyrån OTW, som ägs av Aller Media och tillhör Nordens största byrånätverk Ahead Group, nyrekryterar. Carl-Johan Bauhn har tidigare arbetat som strateg med utveckling av digitalt innehåll på The Winery Hotel, men axlar nu rollen som Head of Performance på OTW. Enligt ett pressmeddelande ska han där stärka byråns erbjudande inom distribution ytterligare. 

– Vi är jätteglada att kunna knyta Carl-Johan till oss. Han har både den bredd och djupa kunskap som idag behövs för att tackla de allt viktigare frågorna kring digital marknadsföring av innehåll, säger Marcus Wikner, vd på OTW. 

Rekryteringen innebär en återkomst för Carl-Johan Bauhn, som tidigare varit digital strateg på OTW. 

– Det är verkligen superkul att vara tillbaka på OTW. Det är en byrå som jag tycker gör några av de absolut bästa sakerna inom content marketing och storytelling i landet. Här finns en enorm kreativitet, och att kombinera den sömlöst tillsammans med analys och distribution har visat sig vara ett vinnande koncept. Med det i grunden bygger vi vidare på det som ska bli Nordens vassaste team inom performance, säger Carl-Johan Bauhn.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.