Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han ska stärka Geelmuyden Kieses strategiska kompetens

Publicerad: 17 april 2015, 10:43

David Augustsson

Foto: Pressbild

David Augustsson har bland annat erfarenhet av att ha arbetat med varumärkesstrategi, affärsutveckling och kriskommunikation. På GK får han rollen som strategisk rådgivare inom corporate communications.


Ämnen i artikeln:

Janna SundewallGeelmuyden Kiese

– Att få möjlighet att arbeta med så smarta, talangfulla och drivna människor som på GK är en ynnest. Egenskaper som jag också tycker stämmer väl in på mig. Den mixen tror jag inte kan bli annat än fantastisk, säger David Augustsson.

Till hans tidigare arbetsplatser kan byråer som Hill+Knowlton och Prime räknas. David Augustsson har belönats med Guldägget och CLIO-awards och har erfarenhet av att arbeta med kunder som Trygg-Hansa, Royal Bank of Scotland, SL, Skanska, Intel, Stockholm stad och Skandia.

– Genom att anställa David har vi stärkt byråns strategiska kompetens ytterligare. Han har stor förmåga att se bortom kanalval och etiketter, för att främst fokusera på det som är viktigast för kunden – affären. David blir en viktig pusselbit när vi nu växer med nya spännande kunder inom Corporate Communications, säger Janna Sundewall, VD på Geelmuyden Kiese.

Pr-byrån Geelmuyden Kiese har funnits i Sverige i 19 år och har under de tre senaste åren gjort en nystart i Sverige. I dag är det 24 personer anställda på byrån och planen är att fortsätta expandera.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.