Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han tar över PHD

Publicerad: 6 april 2017, 13:24

Adam Fors och Ali Tajbakhsh.

Samsungs nordiska marknadschef Adam Fors blir vd på mediebyrån PHD. Fridah Lundh slutar av "privata skäl".


Ämnen i artikeln:

Ali TajbakhshPHDMediebyråer

Det sker vd-byte på Omnicom-byrån PHD efter ett drygt år. Adam Fors kommer från Samsung och ersätter Frida Lundh som tillträdde hösten 2015.
– Adam Fors är en duktig och bra ledare med en gedigen branscherfarenhet från kundsidan. Genom sin kompetens och förståelse för dagens snabb föränderliga medielandskap och sitt framåtlutande ledarskap kommer han att bidra till utvecklingen av kunderbjudandet för PHD och Omnicom som grupp. Frida har gjort ett väldigt bra arbete under tiden som vd och det är vi alla tacksamma för, säger Ali Tajbakhsh, koncernchef för Omnicom Media Group i Sverige, i en kommentar.

Adam Fors tillträder sitt nya jobb den 24 april.
– Jag ser fram emot att lära känna mina nya medarbetare och kunder. De tekniska möjligheterna inom marknadsföring har idag aldrig varit bättre men det har aldrig heller varit så tekniskt komplicerat, och mediebyrån är viktigare än någonsin för varumärken. Det finns inget magiskt recept utan det gäller att tillsammans med kunden arbeta kontinuerligt för att skapa mesta möjliga effekt, säger han om sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.