Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han tar över som ny CMO på Qred

Publicerad: 10 mars 2020, 10:44

Andres Sehr lämnar Hedvig för att axla rollen som CMO på företagslåneaktören Qred.


Ämnen i artikeln:

Qred

Andres Sehr har en bakgrund på flera av startup-branschens mest uppmärksammade varumärken. Bland annat jobbade han mellan 2008 och 2015 på Spotifys globala marknadsavdelning, där han var avdelningens andra anställda, och därefter som marknadschef på Truecaller. Sedan 2018 har han varit CMO på det digitala försäkringsbolaget Hedvig. Nu lämnar han bolaget för att ta över samma position på företagslåneaktören Qred.

– Jag har länge haft ögonen på Qred och det känns som helt rätt tid att ansluta till teamet. Företaget står inför en spännande fas som jag med min erfarenhet hoppas kunna hjälpa dem att utvecklas i, säger Andres Sehr i ett pressmeddelande.

Förra året omsatte Qred 192 miljoner kronor och har för tillfället 75 anställda. Bolaget utsågs i början av året till ett av de tio snabbast växande bolagen i Europa av Financial times.

– Andres expertis är ett mycket välkommet tillskott till Qred. Tillsammans kommer vi arbeta för att varumärkeskännedomen ska växa ytterligare och givet var Qred befinner sig just nu är det en perfekt matchning, säger Emil Sunvisson, vd på Qred.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Qred

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.