Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han tar över som vd på Geelmuyden Kiese

Publicerad: 5 februari 2021, 13:37

Efter sju år på byrån tar Simon Wallin klivet upp som vd.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

I december 2020 lämnade kommunikationsbyrån Geelmuyden Kieses Sverige-vd Johan Brant för akademin. Nu står det klart att han efterträds av Simon Wallin. Wallin började på byrån 2013 och blev partner 2019. Under åren har han bland annat varit ledande i att etablera byråns erbjudande inom tech. 

– Jag har alltid tänkt att man gör ett bättre jobb när man får arbeta med det man tycker om, och sedan jag var väldigt ung så har jag dragits till teknik av alla de slag. På GK visade det sig tidigt vara ett framgångsrecept och nu idag när hela samhället digitaliseras i ultrafart och nästan varenda sektor vill använda tech-epitetet så har det gjort vårt erbjudande mer aktuellt än någonsin, säger Simon Wallin.

I dagsläget jobbar cirka 20 personer på Geelmuyden Kiese som förra året omsatte 31 miljoner kronor med ett resultat på 1,1 miljoner kronor. Utöver i Stockholm har byrån även kontor i Oslo och Köpenhamn.

– Under de första åren på byrån så handlade vårt erbjudande till 90% om enklare marknads-pr och corp comms, men vi har sedan dess genomgått en otrolig metamorfos till det vi är idag, när vi nu på riktigt utnyttjar hela vår skandinaviska organisation med 105 anställda mellan landsgränserna. Med kreativitet, strategi och en djup förståelse för samhället gör det att vi självsäkert kan ta oss an och lösa mycket komplexa utmaningar åt våra uppdragsgivare, avslutar Simon Wallin.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.