Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han tar över TV4:s talangnätverk

Publicerad: 30 maj 2016, 08:26

Sanny Ekstrand.

Foto: TV4/Jon Lindholm

Sanny Ekstrand tar över som chef för ENT. Han kommer närmast från Bonniers gemensamma online video-erbjudande Woo.


Ämnen i artikeln:

ENTTV4-GruppenTV4

Sanny Ekstrand var en av United Screens första rekryteringar och fick ansvaret som en av bolagets två försäljningschefer. Det senaste året har han jobbat på TV4-Gruppen med strategi, partners och lansering av Bonniers gemensamma online video-erbjudande Woo.

Nu får han en ny utamaning: att få talangnätverket ENT att lyfta. Sanny Ekstrand tar över jobbet efter Carola Lundell som varit tillfällig chef sedan Maria Wiss lämnat.
– I Sanny får ENT en ledare med djup förståelse för de digitala affärsmodellerna och det nya medielandskap där rörlig bild i olika former blir en ännu större del av både användarnas och annonsörernas vardag. Sanny kompetens blir oerhört värdefull för ENT, när det nu är dags för vårt team av medarbetare och talanger att växla upp och växa verksamheten, säger Carola Lundell, chef för tillväxtaffärer TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

ENT:s nya chef Sanny Ekstrand:
– TV4:s hjärta och muskler kombinerat med ENT:s korta ledtider från innehållsidé till färdig produkt öppnar stora möjligheter. ENT befinner sig fortfarande i en uppbyggnadsfas och vi har en lång rad spännande idéer som vi nu tar vidare.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ENTTV4-GruppenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.