Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han tar över Vagabond

Publicerad: 25 april 2017, 12:58

Vagabond byter chefredaktör.

Redaktionschefen Fredrik Brändström blir ny chefredaktör på Vagabond efter Tobias Bestelid som går till Visita.


Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingVagabond

Resumé rapporterade nyligen att Vagabonds chefredaktör Tobias Bestelid går vidare till jobbet som presschef på Visita. Nu är det klart att redaktionschefen Fredrik Brändström axlar hans ansvar. Han började som redaktör på Vagabond 2006.
– Det är en ära. Jag ser fram emot att ta Sveriges största och bästa resemagasin till nästa nivå. Vagabond är ett otroligt starkt varumärke som har stor potential att fortsätta utvecklas, säger Fredrik Brändström i en kommentar.

Utöver jobbet på Vagabond jobbar han med boken "Roadtrip" – en inspirationsbok om bilresor i USA som släpps i mitten av juni.
– Jag är väldigt glad över att Fredrik tackat ja till uppdraget som chefredaktör för Vagabond. Han har lång erfarenhet av resejournalistik, är en passionerad berättare och ett välbekant namn för Vagabonds läsare. Under Fredriks ledning ska Vagabond fortsätta att göra ett starkt avtryck i svensk resejournalistik och behålla positionen som landets ledande resemagasin, säger Johan Taubert, förlagsdirektör på Egmont Publishing i Stockholm.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingVagabond

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.