Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hanna Berheim chef för Westander Hållbarhet

Publicerad: 29 april 2016, 07:32

Foto: Patrik Svedberg

Pr-byrån Westander startar en enhet som ska specialisera sig på hållbarhetskommunikation, och Hanna Berheim blir chef på enheten.


Ämnen i artikeln:

Westander

Hanna Berheim har arbetat som konsult på Westander sedan 2012 och är även delägare på byrån. Nu ska hon fokusera på den nya enheten med hållbarhetskommunikation som sitt främsta uppdrag.

– Företag ska inte vänta med att kommunicera tills de är helt nöjda och 100 procent hållbara. Då kommer de aldrig i gång. En tydlig riktning och ärlig ambition skapar förtroende och inspirerar, säger Hanna Berheim i ett uttalande.

Än så länge består den Westander Hållbarhet av fem konsulter, men enheten har som målsättning att rekrytera ytterligare två förmågor.

– Westander växer snabbt och det är väldigt spännande att vara med på den resan. Som chef för en enhet specialiserad på hållbarhet kan jag bidra ännu mer till företagets utveckling, säger Hanna Berheim.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.