Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hänt-gruppen värvar från Aftonbladet och Expressen

Publicerad: 20 maj 2016, 09:24

Anders Burström och Johanna Bladh.

Foto: Pressbilder

Anders Burström blir ny redaktionschef för Hänt-gruppen och Johanna Bladh kompletterar redaktionen som reporter.


Ämnen i artikeln:

Hänt i VeckanAftonbladetExpressenHänt ExtraAller Media

Anders Burström kommer närmast från rollen som produktägare på Aftonbladets branded content-avdelning, men har tidigare bland annat varit nyhetschef på Aftonbladet TV. Hos Aller Media-ägda Häntgruppen blir han redaktionschef med ansvar för alla titlar och kanaler.
– Jag har jobbat med Burström i många år på Aftonbladet och vet att det är en oerhört omtyckt och begåvad journalist med fingertoppskänsla och en kunskapsbredd som är fantastisk. Anders behärskar såväl printprodukterna som den digitala världen till fullo, och han kommer bli en mycket värdefull tillgång i Hänt-gruppen framöver, säger Tobias Wixtröm, chefredaktör på Hänt, i en kommentar.

Den tidigare Aftonbladet-medarbetaren Johanna Bladh hämtas också in till Hänt-gruppen från Expressen Nöje.
– Rekryteringen av Johanna känns spännande. Hon är en journalist av den nya skolan som behärskar såväl text som TV och sociala medier. Med Johanna i styrkan får vi en spetskompetens och ett kunnande som går att utnyttja i alla kanaler, och vi kommer även nå en yngre målgrupp där vi idag ser möjligheter att växa, kommenterar Tobias Wixtröm.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.