Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Här är Ebab-koncernens nya marknads- och kommunikationschef

Publicerad: 20 december 2018, 08:45

Elizabeth Windisch tillträder som marknads- och kommunikationschef på Ebab-koncernen.


Elizabeth Windisch har senast varit kommunikatör på koncernen, som hon rekryterades till för ett och ett halvt år sen. Ebab-koncernen är en koncern med fem bolag som omfattar affärs-, stads-, fastighets- och projektutveckling samt genomförande och förvaltning. Innan Ebab har Elizabeth Windisch arbetat på JKL, rådgivare inom strategisk kommunikation. Dessutom har hon en masterexamen i kultur, samhälle och media från Linköpings Universitet.

– Vi behöver bli bättre på att nå ut till marknaden i alla kanaler och öka medvetenheten kring våra hållbara erbjudanden. Med Elizabeth har vi nu alla möjligheter till detta och med hennes kompetens kommer vi nu kunna ta ytterligare kliv framåt, säger Kaarel Lehiste, koncernchef Ebab, i ett pressmeddelande.

Elizabeth Windisch tillräder som marknads- och kommunikationsschef den 1 januari 2019, och efterträder därmed Lennart Berg, vd för Ebab fastighetsutveckling, som varit tillförordnad kommunikationsschefsrollen.

– Jag ser fram mot att bidra till att förverkliga Ebabs vision som en av de hållbaraste inom branschen. Jag är imponerad av den vilja till förändring och förbättring som finns inom koncernen och ser fram mot att stärka vårt varumärke, attrahera fler kunder och nya medarbetare. Det är mycket som händer nu i januari och jag ser fram mot att äntligen få flytta närmre Globen och Tele2 Arena, en flytt som tydligare speglar vår riktning, kommenterar Elizabeth Windisch.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.