Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hasan & Partners nya vd

Publicerad: 17 september 2015, 08:47

Jonas Bäckström, ny vd på Hasan & Partners i Stockholm.

Jonas Bäckström är ny vd för Hasan & Partners Stockholm. Han kommer närmast från jobbet som digitalchef på Omnicom Media Group.


Ämnen i artikeln:

VDReklambranschenOmnicom Media GroupHasan & Partners

Jonas Bäckström har sin bakgrund på webbyrån Farfar, och har jobbat på stora byråer som Lowe Brindfors och Paradiset. Han har också varit digital- och pr-chef på Pernod Ricard.

Nu tar han över vd-posten på finska Hasan & Partners Stockholmskontor. Där återförenas han med kreatörerna Daniel Wall och Jakob Swedenborg som han arbetade med på Farfar-tiden.
– Hasan & Partners är ambitiösa och är kända för att göra bra jobb. Stockholmskontoret har redan åtstadkommit mycket på kort tid, och med teamet som finns på plats plus stödet från Hasan & Partners-gruppen kommer vi snabbt att växa vår inhemska och internationella affär, säger han i ett pressmeddelande.

På Omnicom var Jonas Bäckström digitalchef och arbetade främst med storkunden McDonald's digitala- och mobila strategier.
– Jonas är en exceptionell talang som har levererat fantastiska jobb på både kund- och byråsidan. Vi är redo att ta oss an vilken kund som helst, var som helst, kommenterar Hasan & Partners vd Eka Ruola.

Han efterträden den tidigare vd:n Camilla Hahn Fortkord som nu är marknadschef på Acne Productions.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.