Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hedvig Hagwall Bruckner lämnar King – får toppjobb på Knowit

Publicerad: 3 november 2021, 12:46

Hedvig Hagwall Bruckner

Efter 15 år lämnar Hedvig Hagwall Bruckner King för att bli
Head of Design and Communication på digitala byrån Knowit Experience Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Hedvig Hagwall Bruckner

Hedvig Hagwall Bruckner kom till reklambyrån King hösten 2006 då hon värvades från SWE. Dessförinnan hade copywritern arbetat på Forsman & Bodenfors. Genom åren har hennes arbete för bland Comhem och Svenska Spel belönats med flera priser i bland annat Guldägget, 100-wattaren, Clio, Eurobest, D&AD och Cannes Lions. Hon är styrelseledamot i Komm och var juryordförande i Guldägget 2020.

– Vi är glada att en fantastisk kreativ ledare som Hedvig vill ta klivet till tjänsteutvecklingssidan. Hennes långa erfarenhet som senior kreatör, kommunikationsstrateg och som lärare i koncept- och idéutveckling, kombinerat med hennes nätverk och syn på hur man leder och skapar förutsättningar för kreativa team, är en spännande matchning för oss.

Hedvig Hagwall Bruckner har varit verksam i reklambranschen i över 20 år. Hon ser fram emot att jobba på ett företag som skapar lösningar människans behov med hjälp av sina erfarenheter affär, strategi, varumärke och kommunikation.

– Det som lockar mig till den digitala byråvärlden är att se hur mina erfarenheter av kommunikation kan addera värde till en byrå som jobbar med den här sortens affärskritiska lösningar. Det ska bli spännande att få arbeta med en större del av företags och organisationers kommunikation, berättar Hedvig Hagwall Bruckner i en kommentar, 

Kompetensområdet Design & Communication, som Hedvig Hagwall Bruckner kommer att leda, består av UX, visuella designers, AD, copywriters och strateger.

 

Knowit

Knowit Experience Stockholm är med sina 150 medarbetare en del av Knowits affärsområde Experience som har fler än 900 anställda i Norden. Experience är den digitala byrådelen där man jobbar tillsammans i tvärfunktionella team bestående av bland annat strateger, projektledare, UX, designers, utvecklare och analytiker, med allt från digital affärsutveckling till kommunikation, marknadsföring och analys.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hedvig Hagwall Bruckner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.