Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hedvig värvar pr manager från & Other Stories

Publicerad: 9 september 2021, 09:14

Hedvig har rekryterat Sofia Petersson till rollen som pr manager


Ämnen i artikeln:

Hedvig

Sofia Pettersson har lång erfarenhet inom mode och pr. Hon kommer närmast från rollen som global pr specialist på & Other Stories och har tidigare arbetat som senior pr coordinator på Acne Studios. Sofia Petersson har med sin erfarenhet inom global pr tidigare jobbat och projektlett kampanjer som rullats ut världen över. Något som kan vi användbart för Hedvig i en tidvig där den svenska försäkringsutmanaren ska expandera utomlands. 

– Sofias erfarenhet av globala kampanjer kommer att vara en nyckelfaktor när vi under nästa år kommer att ta steget ut i Europa. Hon kommer också att bli viktig när vi fortsätter bygga vår position som en annan typ av varumärke än man är van vid inom försäkringar, med fokus på design och livsstil. Utöver detta är Sofia också en otrolig person som passar perfekt i vårt team, säger Désirée Maurd, head of communications på Hedvig. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hedvig

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News