Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Helene Hofverberg går till Related

Publicerad: 5 november 2014, 14:14

Helene Hofverberg

Helene Hofverberg kommer närmast från Storbritanniens turistbyrå, VisitBritain, där hon jobbade som pressansvarig i Norden. Nu ska hon stärka Relateds position och öka kännedomen om byrån på den nordiska marknaden.


Helene Hofverberg anställs som senior PR executive på Relateds kontor i Stockholm och blir därmed byråns första heltidsanställda i Sverige. Hon är utbildad inom Medie- och Kommunikation vid Karlstads Universitet. De senaste 10 åren har hon jobbat som PR-ansvarig för VisitBritain i Norden. Dessförinnan var hon anställd som pressansvarig på Innovation Norway (Norges Turistråd).

– Jag ser fram emot att börja jobba med en etablerad byrå och framförallt att få bli en del av ett större och kreativt team med duktiga pr-experter. Min förhoppning är att kunna bidra med värdefulla erfarenheter och insikter, för både existerande och nya kunder. Eftersom jag själv jobbat med destinationsmarknadsföring så har jag god kunskap om vilka utmaningar många organisationer står inför. Konkurrensen om turisterna är stenhård och proaktiv pr kan vara avgörande för hur bra ett land lyckas, säger Helene Hofverberg i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.