Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Henriette Zeuchner ny vd på Clear Channel

Publicerad: 20 juni 2019, 09:21

Henriette Zuechner utses till ny vd för den skandinaviska verksamheten för Clear Channel. Hon efterträder Ola Klingenborg som lämnade i våras.


Henriette Zuechner beskrivs som en framtida nyckel i Clear Channels fortsatta digitaliseringsresa.

– Jag är väldigt imponerad av den resa som Clear Channel gjort de senaste åren och ser fram emot att tillsammans med teamet driva kunderbjudande och verksamheten till nästa nivå.

Vidareutveckling av den digitala produktportföljen är självklart prioriterat och något jag har stor erfarenhet av från angränsande branscher. Jag ser också fram emot att få jobba mer aktivt inom hållbarhetsområdet där Clear Channel både lokalt och internationellt har många spännande projekt på gång. Jämfört med mina tidigare uppdrag skall det självfallet också bli kul att få ett bredare ansvar för flera länder", säger Henriette Zeuchner i ett pressmeddelande.

Närmast kommer hon från rollen som vd för Discovery Networks Sweden och har en bakgrund från bland annat Canal+ och HBO.

Hon tillträder sin tjänst den 16 september 2019.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.