Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Henrik Almqvist till M&C Saatchi

Publicerad: 8 december 2017, 11:26

Brindfors Mullenlowes kreativa ledare Henrik Almqvist lämnar byrån för att bli art director på M&C Saatchi.


Ämnen i artikeln:

MullenLowe BrindforsM&C Saatchi

Hösten 2015 anslöt Henrik Almqvist efter en tid som frilans till dåvarande Lowe Brindfors. Tidigare i karriären har han även arbetat på Storåkers och McCann i nio år.

Nu lämnar han MullenLowe Brindfors för att bli art director på M&C Saatchi. På MullenLowe Brindfors har han i rollen som kreativ ledare arbetat med kunder som Telenor, BMW och Telia.

– M&C Saatchi har varit en intressant byrå ända sedan de startade, och när de kontaktade mig klaffade det direkt. Det finns en enorm energi där och fantastiska människor. Det känns otroligt roligt att få vara med på en spännande resa framåt, säger Henrik Almqvist.

Almqvist är även barnfoksförfattare och har producerat en radiodokumentär för Sveriges Radio P1.

– Henrik är en fantastisk person och en verklig kreativ kraft. Dessutom har han en positiv energi som sprider sig till andra. Vi har haft ögonen på honom länge och är superglada över att han nu blir en del av byrån. Henrik har skapat många starka och enkla koncept, och just enkelhet är vad M&C Saatchi drivs av, säger Alexander Elers, creative director på M&C Saatchi.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.