Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hilanders vd lämnar

Publicerad: 19 december 2018, 10:07

Christina Karlsson Kazeem har slutat på vd för Hilanders och efterträds av byråns creative director Niklas Gustafsson.


Enligt Martin Petersson lämnade Christina Karlsson Kazeem vd-posten på Hilanders för en månad sedan, på eget initiativ. Ny ledare för byrån är Niklas Gustafsson som fram tills nu varit creative director på byrån och arbetat på Hilanders sedan hösten 2010.

– Han har varit med i gänget länge och med sin bakgrund och profil är han rätt person att leda Hilanders vidare, säger Martin Petersson till Resumé.

Vad ska hon göra i stället?
– Jag vet inte riktigt. Vi har inte pratat om det sedan hon sade upp sig för en månad sedan.

Christina Karlsson Kazeem kom till Hilanders från tjänsten som Group Market Communication Manager på Niscayah Group AB. Hon har tidigare varit på Razorfish, BBDO och Creuna, som hon varit med att bygga upp som delägare, vice vd och försäljnings- och marknadschef. Hon har även arbetat som konsult åt Kapero.

Förutom sina operativa åttaganden sitter hon också i styrelsen för Castellum, Tempest Security och H&H Group-byrån Tomorrow.

Resumé har hört av sig till Christina Kazeem som bett om att få återkomma.

Hilanders ingår i H&H Group sedan koncernens förvärv av Intellectas byråer i augusti 2017. Under fjolåret gjorde byrån en förlust på nära två miljoner medan omsättningen landade strax under 20 Mkr. Byrån är i grunden en b2b-verksamhet som länge hade sin bas i Helsingborg, numera huserar byrån i Spårvagnshallarna i Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.