Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Holy Comms rekryterar content producer

Publicerad: 17 september 2019, 08:41

Foto: Håkan Målbäck

Den nätverksbaserade byrån Holy Comms gör sin första rekrytering i Maximilian Haglund Holst som får rollen content producer.


Kommunikationsbyrån Holy Comms jobbar med ett nätverk av specialister för att möta marknadens behov av flexibilitet, men gör nu en rekrytering för att stärka den interna basen. I dagsläget fokuserar många av byråns projekt på content och strategi.

Maximilian Haglund Holst blir byråns första rekrytering. Han har en bakgrund inom copywriting och SEO axlar han nu rollen som content producer. Senast kommer Maximilian från en praktikplats på GANT:s e-handel.

– Holy Comms tar ett otroligt spännande grepp på kommunikationsbranschen. Det är ett sant privilegium att få bli en del av en så pass modern och framtidsfokuserad byrå. Min bana började inom ekonomi och juridik och förde mig sedan in i kommunikation och marknadsföring. Det är en bakgrund som inte är alltför ortodox för branschen; jag hoppas kunna bidra genom min breda referensram och kroniska nyfikenhet. Det känns fantastiskt roligt att bli en del av Holy Comms och få förtroendet att vara med och bygga upp byrån, säger Maximilian Haglund Holst i ett pressmeddelande.

– Maximilian är en hybrid mellan en kreativ copy och en strategisk analytiker med ett starkt affärstänk. Hans driv, engagemang och kompetens är en perfekt matchning med de höga krav vi ställer på vår leverans. Det är en ynnest att få välkomna en så briljant person till Holy Comms, säger Lisa Kruse i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.