Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon är Aftonbladets nya musikskribent

Publicerad: 11 maj 2017, 14:38

Natasha Azarmi gick ut journalistprogrammet i Göteborg i januari. Nu plockas hon in som musikskribent på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

NöjesbladetAftonbladetYlva Niklasson

När Nöjesbladet för en tid sedan annonserade efter en ny musikskribent kom 150 ansökningar till redaktionen. Av dem stod Natasha Azarmi ut ur mängden.
– Natasha har en vass penna. Hon är superengagerad och musikkunnig som få – trots sin ringa ålder. Hon imponerar på oss på alla plan, säger nöjeschef Ylva Niklasson om sin värvning.

Natasha Azarmi har bland annat arbetat för Nöjesguiden och på Sveriges Radios Kulturnytt. Musikintresset har funnits med länge.
– När jag upptäckte skrivandet blev det en självklarhet att kombinera mina två intressen. Kanske är det just för att jag själv inte spelar som jag bär med mig en vision om att skapa musikjournalistik som är tillgänglig för alla, oavsett bakgrund eller kunnighet. Musikjournalistik har ju tyvärr ofta en tendens att vara exkluderande.

Hon börjar sitt nya jobb redan den här veckan. Aftonbladets tidigare musikskribent Rebecka Ljung har gått vidare till ett jobb på Blixten & Co.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.