Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon är Ikanos nya marknadschef

Publicerad: 8 december 2015, 09:27

Johanna Andrén.

I höstas lämnade Johanna Andrén Telenor. Nu står det klart att hon istället blir marknadschef på Ikano Bank.


Ämnen i artikeln:

TelenorMarknadschefIkano Bank

I september rapporterade Resumé att Johanna Andrén lämnar Telenor efter 10 år. Nu har hon klart med nytt jobb. I februari blir hon marknadschef på Ikano Bank, där hon efterträder den tillförordnade chefen Erik Fägnell.
– Det blir en helt annan bransch än den jag tidigare jobbat i. Jag kommer att sitta med i den svenska ledningsgruppen och rapportera till vd:n. Det känns otroligt spännande, säger hon.

Uppdraget består i stärka bankens varumärke och bygga upp kommunikationskoncept. Exakt vilka åtgärder det består av vill hon inte berätta.
– Det finns en hel del att göra kopplat till både varumärket och kommunikationskonceptet. Men jag kan inte gå in på några detaljer. Det känns som en spännande resa som de behöver göra, säger hon.

Ikano Bank arbetar med reklambyrån Doe Blomberg Gottberg.

Blir det aktuellt med pitch?
– Det är ingenting jag kan kommentera nu. Det första jag kommer göra är självklart att lära känna teamet och lyssna så mycket som möjligt på alla inblandade. Jag tänker inte komma in som en krokodil med stor mun och små öron.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.