Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon är ny i Åkesson & Currys styrelse

Publicerad: 16 februari 2016, 15:09

Bengt Åkesson, grundare, Johanna Fagrell Köhler, ny styrelsemedlem, och Robert Bryhn, vd Åkesson & Curry.

Foto: Press

Contentbyrån Åkesson & Curry värvar Mobientos tidigare vd Johanna Fagrell Köhler till styrelsen.


Ämnen i artikeln:

Bengt ÅkessonContentbyråerMobientoÅkesson & CurryRekryteringRobert Bryhn

Johanna Fagrell Köhler har en lång bakgrund från digitala verksamheter och kommunikationsbyråer. Hon har bland annat varit verksam som vd och partner på mobilbyrån Mobiento, affärsområdeschef på Icon Medialab och vd på One Media. Idag sitter hon i styrelserna för bland annat Nasdaq-noterade HiQ, Glimr och Independent Hotel Group.

Bengt Åkesson, grundare, styrelseordförande och ägare i Åkesson & Curry säger i en kommentar:

– Jag har i många år känt och samarbetat med Johanna och haft stor nytta av hennes engagemang och intelligenta rådgivning. Hennes omvittnat goda förmåga att vägleda, stötta och utveckla verksamheter både operativt och strategiskt i samarbete med ägare, vd och styrelse, blir ett värdefullt tillskott för Åkesson & Curry i vår egen utvecklingsresa. Jag är glad att hon tackade ja till styrelseuppdraget.

Åkesson & Curry är en av få större contentbyråer som är fristående i Sverige. Under hösten 2015 tog Robert Bryhn, tidigare byråchef på Storåkers McCann, över som vd. Byrån ska nu med hjälp av den nya ledningen expandera och vässa den framtida strategin.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.