Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon är ny på Open

Publicerad: 8 februari 2008, 13:18


Sara Wretborn (på bilden) är en av tre nya på Open Communications. Sara tar efter 6 års erfarenhet som entreprenör och egenföretagare över rollen som senior strategisk produktionsledare på Open. Nick Chipperfield blir Opens PR-ansvarig efter att ha jobbat som journalist på AFP och Sveriges Radio. Caroline Healey, med bakgrund från kommunikationsbyrån The Ideas Network i London antar samtidigt tjänsten som copywriter.

Lotsen Kommunikation stärker nu sitt team genom att rekrytera Arman Teimouri som projektledare och konsult från och med den 1 februari. Arman har senast drivit egna reklam- och evenemangsbyrån Hot Coffee Kreativitetsbyrå i Karlstad.

Eva Emrin har tillträtt tjänsten som presschef för Lantmännen. Eva har varit tillförordnad presschef sedan maj 2007 kombinerat med tjänsten som informationschef för affärsområde Lantmännen Energi.

Intäktsdirektör Maria Croon har idag utsetts till chef för Forma Magazine. Affärsområdet är det största inom Forma Publishing group och ansvaret omfattar bland annat 15 tidskrifter i fem länder.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.