Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Hon är P3 Nyheters blivande nyhetschef

Publicerad: 6 mars 2015, 10:24

Jennifer Kücükaslan

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Från och med den första juni är Jennifer Kücükaslan tillbaka på Sveriges Radio – då som nyhetschef på P3 Nyheter.


Ämnen i artikeln:

P3 Nyheter

I dag kom beskedet att Jennifer Kücükaslan blir nyhetschef för Sveriges Radios P3 Nyheter. Programmet rapporterar om nationella och internationella nyheter som särskilt kan vara av intresse för den yngre publiken.

I ett pressmeddelande kommenterar Jennifer Kücükaslan sitt nya uppdrag.

– Det känns väldigt roligt att få möjligheten att fortsätta utveckla P3 Nyheter tillsammans med redaktionen. Jag ser fram emot utmaningen att skapa en intresseväckande och relevant nyhetsbevakning för Sveriges Radios unga lyssnare.

Hon har tidigare arbetat som redaktör på P1, programledare och kanalproducent på Metropol 93,8 och programledare på P4 Stockholm. Hennes första journalistiska uppdrag var som reporter på Länstidningen Södertälje.

– Jennifer har ett starkt engagemang för journalistikens innehåll och framtid och ett driv att förändra den. Dessutom kan hon tillföra nyhetsperspektiv som är viktiga för P3 Nyheters unga publik så jag är jätteglad över att Jennifer kommer tillbaka till Sveriges Radio och P3, säger Sîlan Diljen, redaktionschef för P3 Stockholm.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

P3 Nyheter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.