Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon är Publiks nya vd

Publicerad: 3 februari 2015, 08:32

Catarina Wigén

Foto: Pressbild

Catarina Wigén tillträder tjänsten som vd för kommunikationsbyrån Publik den 2 mars. Uppdraget är att få byrån att växa ytterligare.


Ämnen i artikeln:

AxiComPublik

Catarina Wigén har mångårig erfarenhet av att arbeta med kommunikation och marknadsföring. Hennes senaste uppdrag var som nordisk vd och rådgivare för PR-byrån AxiCom, en tjänst hon haft i åtta år. Men nu ser hon fram emot sin nya tjänst:
– Jag känner att jag har landat ett fantastiskt jobb i ett företag som arbetar med några av Sveriges mest spännande varumärken och ett team som har alla bitar på plats för att driva vidare expansion tillsammans med mig. Det här är en resa jag verkligen ser fram emot, säger Catarina Wigén.

Publiks tidigare vd, Krister Insulander, lämnar vd-rollen för att kunna lägga mer tid på sitt uppdrag som rådgivare. Men han behåller ansvaret som styrelseordförande för bolaget:
– Vårt mål har hela tiden varit att hitta en vd utanför delägarkretsen och Catarina har alla rätt. Hon har både en gedigen ledarerfarenhet och en lång och bred kommunikationserfarenhet, säger Krister Insulander, styrelseordförande och tf vd för Publik.

I dagarna är det tio år sedan Publik startades. Affärsnära kommunikationsrådgivning och utbildning är kommunikationsbyråns arbetsområden. Några av byråns kunder är Apoteket, Folksam, ICA-handlarnas Förbund, Volvo och Jernhusen.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

AxiComPublik

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.