Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon är Specsavers nya pr-chef

Publicerad: 29 mars 2016, 13:56

Ingela Schönning har tillträtt som ny pr-chef för Specsavers i Sverige.

Den 14 mars trädde Ingela Schönning in i rollen som pr-chef på Specsavers Sverige. Nu ser hon framemot att utveckla det förmånliga optikvarumärket.


Ämnen i artikeln:

SpecsaversPR-kampanj

– Jag är imponerad över hur familjeföretaget Specsavers har blivit en av Sveriges största optikkedjor. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta arbetet med att vidareutveckla varumärkets position med prisvärd ögonvård i kombination med den senaste tekniken, hög kvalitet och service på svenska marknaden, säger Ingela Schönning i ett uttalande.

Ingela Schönning är etablerad i pr- och kommunikationsbranschen. Hon har tidigare bland annat jobbat på Telia och Stena Line, och senast var hon kommunikationschef på Resia Travel Group. I sin nya tjänst kommer Ingela Schönning ansvara för pr och extern kommunikation på Specsavers Sverige.

– Vi är väldigt glada att Ingela blir vår nya kollega. Med sin gedigna bakgrund och mångåriga erfarenhet kommer hon bidra till att lyfta vår kommunikation och däribland förmedla vikten av regelbundna synundersökningar och lansera våra moderiktiga kollektioner för ett plånboksvänligt pris, säger Marita Bertilson, Sverigechef på Specsavers.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

SpecsaversPR-kampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.