Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir bolagets första marknadschef

Publicerad: 11 februari 2015, 14:38

Kathinka Ahlgren.

Foto: Pressbild.

It-säkerhetsföretaget Coromatic siktar på global expanision. Därför tillsätter de nu Kathinka Ahlgren som marknadschef för hela koncernen.


Kathinka Ahlgren kommer närmast från det amerikanska it-bolaget Axway. De senaste 20 åren har hon arbetat med marknadsföring i it-branschen och har stor erfarenhet B2B-kommunikation.

I den nyinrättade rollen på Coromatic Group blir hon CMO för hela koncernen och kommer att ingå i ledningsgruppen. Syftet är att skapa större kännedom för företaget runt om i världen.

–        Kathinkas tidigare internationella erfarenhet och djupa affärsförståelse gör henne till en nyckelperson för att fortsätta bygga vårt varumärke och ta Coromatic vidare ut i världen. Hon har en viktig roll för vår framtid och vi är glada över att ha hittat någon som delar våra höga ambitioner, säger Anders Tollsten, koncernchef på Coromatic Group i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.