Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir byråchef på Jcpr

Publicerad: 4 maj 2016, 10:44

Foto: Pressbild/Jcpr

Martina Zetterkvist går från att vara Nordisk pr-chef på TV-spelstillverkaren Activision till att bli byråchef för Jcpr.


Ämnen i artikeln:

JCPJcpr

Carlings, Norrøna och SodaStream är några av kunderna på Jcpr, som ingår i kommunikationskoncernen Jcp. Nu förstärker man med Martina Zetterkvist som ny byråchef.
– Det känns jättekul att komma in som byråchef på Jcpr. Jag jobbade med Jcp för närmare 10 år sedan under min tid på Mtv och sedan dess har verksamheten bara fortsatt att växa sig ännu starkare. Nu får jag leda arbetet med att bygga upp Sveriges bästa pr-team och Skandinaviens ledande kommunikationshus. Vi har redan behov av att hitta flera talanger så fort som möjligt så det är ju en tacksam första uppgift, säger hon i en kommentar.

Robert Carlsson Nytomt, vd på Jcpr välkomnar den nytillkomne.
– Vi har haft en riktigt stark start för Jcpr Sverige som främst beror på visat och återkommande förtroende från våra uppdragsgivare baserat på väl utförda projekt och uppnådda mål. Den kreativa och strategiskt höga nivå vi har i och med specialister inom så många kommunikationssilos samt vår skandinaviska närvaro gör oss och vårt erbjudande till ett riktigt vasst och modernt alternativ. Nästa naturliga steg för Jcpr är Martina med sina 10+ års erfarenhet, relevanta tänk och breda kommunikationskompetens.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

JCPJcpr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.