Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir creative director på Nice One

Publicerad: 31 augusti 2017, 07:38

Nice One rekryterar manusförfattaren, regissören och producenten Linn Mannheimer som ny creative director.


Ämnen i artikeln:

SVTNice OneJarowskij

Linn Mannheimer är del av humorgruppen Stallet och har tidigare utvecklat program för SVT, Jarowskij och Anagram. Hon var även med och tog fram den Kristallen-nominerade serien Trettiplus.

– När folk oroar sig för TV-mediets utveckling och framtid känner jag tvärtemot en pepp inför att få tänka nytt – att ta sig an en ny typ av briefer, använda sig av nya berättartekniker, paketera om men behålla tron på enkelhet i idéer. Och viktigast av allt – att det ska kännas äkta. Många bolag i branschen pratar om att man vill börja göra saker på ett nytt sätt. Nice One gör det, särskilt vad gäller datadriven utveckling som baseras på omfattande och fulländade målgruppsanalyser, berättar Linn i ett pressmeddelande.

På Nice One kommer Linn Mannheimer att utveckla programformat och koncept för varumärken som "tröttnat på traditionell reklam och Facebook-klipp".

–Alltfler varumärken efterfrågar tänket från underhållningsindustrin i sin kommunikation, dels hur vi tänker i termer av programformat och storytelling, men även vad gäller IP och distribution. Linn har utvecklat och arbetat med projekt inom det ekosystemet som alltid stuckit ut. Hon är en given drömrekrytering för oss, säger Anna Hammerlid Tollesson, vd på Nice One AB.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SVTNice OneJarowskij

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.