Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir creative sales manager på Jarowskij

Publicerad: 20 september 2017, 07:57

Helena Sandklef blir ny creative sales manager på Jarowskij.

Helena Sandklef blir ny creative sales manager på produktionsbolaget Jarowskij.


Den på Jarowskij helt nyinrättade tjänsten som creative sales manager innefattar ansvar över produktion av digital media samt för scenproduktion och management. Helena Sandklef kommer närmast från sitt eget produktionsbolag Helena Sandklef Produktion AB. Hon har tidigare arbetat som bland annat tv-redaktör, skribent och radioproducent.

– När vi började prata om hur Jarowskij ytterligare kunde bredda sitt erbjudande så framgick det ganska snabbt att Jarowskij inte bara är Sveriges ledande produktionsbolag – utan också Sveriges mest vakna och nyfikna produktionsbolag, säger Helena Sandklef.

– Rekryteringen av Helena ligger helt i linje med vår vision om att bli ett bolag där vi tar ett helhetsgrepp om vår produkt, där vi inte bara producerar utan även distribuerar underhållning till såväl kommersiella aktörer som direkt till konsument. Oavsett plattform, säger Johan Stemme som i och med rekryteringen tar plats i bolagets ledningsgrupp och blir ny head of creative sales.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.