Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir digital redaktionschef på Aller media

Publicerad: 20 april 2017, 07:14

Jenny Holmqvist får nytt toppjobb på Aller Media

Jenny Holmqvist blir redaktionschef för Aller medias digitala redaktion i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

JournalistikTidskrifterDigitalAller Media

Hösten 2015 bildade Aller media sin första helt digitala redaktion, med fokus på varumärkena ELLE, Café, MåBra och Femina. I vintras startades en digital redaktion även i Malmö för att stärka den digitala journalistiken hos Aller medias familjevarumärkens.

Nu blir Jenny Holmqvist redaktionschef på Aller medias digitala redaktion i Stockholm. Hon kommer närmast från jobbet som webbredaktör för Expressens sajt Allt om Resor. På Expressen har hon arbetat i tolv års tid bland annat som nöjeschef för Expressen.se och som redaktör och programledare på Expressen TV. Hon har också deltagit i ett större utvecklingsarbete av Expressens magasinssajter.

– Vi är jätteglada att Jenny börjat hos oss med ansvar för våra viktiga onlinereportrar och det innehåll de skapar. Vi har växt väldigt snabbt sedan vi startade – totalt är vi nu över 30 redaktörer och journalister som jobbar online first inom Aller media i Stockholm och Malmö. Det ställer nya krav på struktur och ett ännu snabbare och mer synkroniserat "news room"-samarbete mellan Stockholm, Malmö och våra många varumärken. Med sin gedigna bakgrund inom nöjes-, nyhets- och featurejournalistik är Jenny helt rätt person för det uppdraget, säger Jens Stenberg, digital innehållschef på Aller media i ett pressmeddelande.

– Det ska bli spännande att få vara en aktiv del av Aller medias digitala framtid. Jag ser fram emot att tillsammans fortsätta skapa innehåll i framkant och utveckla några av Sveriges starkaste och roligaste livsstilssajter, säger Jenny Holmqvist, digital redaktionschef på Aller media i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.