Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir generalsekreterare på ASFB

Publicerad: 5 november 2014, 14:55

Emma Ohlson

Emma Ohlson tar över som generalsekreterare på ASFB (Association of Swedish Fashion Brands) efter Christine Sundberg Carendi som kommer fortsätta arbeta för föreningen inom specifika projekt.


Närmast kommer Emma Ohlson från Unicef som affärsansvarig med ansvar för donationer. Innan dess arbetade hon som senior konsult på Patriksson Communication, som omvärldsanalytiker och trendspanare åt Winkreative, journalist åt Elle, The Times, Wallpaper och Monocle. Hon har en studiebakgrund som ekonom från Lunds Universitet med en Master i modejournalistik från Central Saint Marin College of Art and Design i London.

Emma Ohlson efterträder Kajsa Guterstam som varit tillförordnad generalsekreterare.

– Jag är hedrad och oerhört lycklig att få arbeta i denna roll! Jag ser fram emot att kombinera mina erfarenheter och kompetenser från modebranschen och organisationsvärlden till att genom ASFB utveckla den svenska modeindustrin, både inom och utanför Sveriges gränser. Det är med stor entusiasm och lust jag tar på mig ansvaret att driva ASFBs medlemmars frågor och intressen, säger Emma Ohlson i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.