Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir Hyresgästföreningens nya kommunikationschef

Publicerad: 20 november 2018, 09:48

Caroline Thunved lämnar Scouterna och tar över som ny kommunikationschef på Hyresgästföreningen.


Ämnen i artikeln:

Hyresgästföreningen

Caroline Thunved kommer att tillträda sin nya position i januari 2019. Hon lämnar därmed rollen som kommunikations- och insamlingschef på Scouterna, en roll där hon bland annat nominerats i Resumés tävling Näringslivets 150 superkommunikatörer samt för bästa ideella kampanj i 100-wattaren.

– Med över en halv miljon medlemmar och nästan 10 000 förtroendevalda är
Hyresgästföreningen en viktig aktör för ett hållbart samhälle där trygghet, integration och grannsamverkan kan utvecklas. En del av mitt uppdrag är att tydliggöra och stärka
varumärket så att vi kan bli ännu fler och mer engagerade medlemmar, som är den lokala kraft som skapar bra miljöer i våra bostadsområden. Det är ett otroligt spännande uppdrag, säger Caroline Thunved.

Caroline Thunved berättar vidare i pressmeddelandet att hon kommer att jobba med att förtydliga Hyresgästföreningens "varför".

– Hyresgästföreningen har de senaste två åren arbetat för att bli en än mer kraftfull aktör på lokal och nationell nivå. Målet är att bostadspolitiken ska bli en del av den generella välfärdspolitiken igen. För att nå detta kommer Hyresgästföreningen fortsätta att satsa mer på kommunikation, opinion och marknadsföring. Rekryteringen av Caroline Thunved är en del av den satsningen, säger Jonas Nygren, förbundschef på Hyresgästföreningen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hyresgästföreningen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.