Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir krimkrönikör i Expressen

Publicerad: 8 augusti 2017, 09:31

Catarina Lundbäck.

Foto: Thomas Engström

Catarina Lundbäck har varit chefredaktör för magasinet Misstänkt och producerat tv-programmet Efterlyst. Nu blir hon krönikör i Expressen.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Expressen förstärker sitt stall av krönikörer som skriver om brottslighet och krim med Catarina Lundbäck. Hon kommer också att medverka i "Brottscentralen" som snart har säsongspremiär.
– Jag vill kunna förklara aspekter som inte alltid har en plats i den första nyhetsrapporteringen, dra paralleller till tidigare relevanta fall och resonera kring varför det till exempel kan skilja så mycket mellan en dom i tingsrätten och en dom i hovrätten, säger Catarina Lundbäck i en kommentar.

Expressens övriga krimkrönikörer är Leif GW Persson och Britta Svensson.
– Vår nyhetsbevakning av kriminalfall är redan stark och "Brottscentralen" är oerhört populärt. I Catarina Lundbäck får vi en erfaren och återkommande röst som verkligen kan gå på djupet och erbjuda våra läsare analys, bakgrund och insyn, kommenterar Mattis Wikström, krimchef.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.