Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir marketing automation-företaget Channables första Nordenchef

Publicerad: 11 maj 2021, 11:30

Sarah Stenquist

Sarah Stenquist från Facebook i Australien ska organisera e-handel i ett verktyg


Online marketing automation-företaget Channable tillsätter Sarah Stenquist som Nordenchef samt försäljningschef för DACH-området (Tyskland, Österrike, Schweiz) och Benelux. Hon kommer tillsvidare ha sin bas i Utrecht, Nederländerna.

Hon har en lång bakgrund inom e-handel och har under de senaste åren gjort en internationell karriär på området. Nu senast kommer hon från Facebook där hon varit placerad i Singapore med försäljningsansvar för Australien och Nya Zeeland. Dessförinnan arbetade på digitala marknadsföringsplattformen Criteo i Barcelona som försäljningschef Norden för att sedan flytta till Singapore och ta ansvaret för att utveckla bolagets aktiviteter i Australien och Nya Zeeland.

Channable är ett SaaS-företag (software as a service) som gör det möjligt för digitala byråer och annonsörer att optimera och exportera annonser till över 2500 olika kanaler, exempelvis Amazon, Google, Facebook men även säljkanaler i Norden såsom Fyndiq, Prisjakt, Prisvis och Pricerunner. Verktyget möjliggör automatisering av den digitala marknadsföringen samtidigt som marknadsförarna enkelt kan uppdatera data i sina produktflöden, inklusive uppdatering av lagerstatus och pris i realtid. 

Channables verktyg består av feed management, uppkoppling mot marknadsplatser, samt ett PPC-verktyg (Pay per click) för generering av dynamiska textannonser för Google Ads och Microsoft Advertising.

–  E-handeln har utvecklats under Corona och betydelsen av att effektivisera sin marknadsföring för att få ut mesta möjliga av närvaron på alla e-handelsplattformar blir bara större och större. Dessutom är det roligt att arbeta med Norden igen efter en massa år utomlands. En hel del av uppdraget handlar om missionsarbete där vi får visa nya möjligheter men också hjälpa våra kunder att utveckla sin e-handel, säger Sarah Stenquist i en kommentar.

 

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.