Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir marknads- och kommunikationschef på Tengbom

Publicerad: 23 oktober 2014, 11:59

Emelie Mannheimer

Emelie Mannheimer blir arkitektkontoret Tengboms nya marknads- och kommunikationschef. Hon kommer senast från pr–byrån Springtime där hon varit byråchef och en del av ledningsgruppen.


Tengbom befinner sig i en expansiv fas och rekryterar Emelie Mannheimer till företagsledningen.

– Jag är otroligt entusiastisk inför uppdraget. Tengbom har gått i täten för ledande arkitektur och hållbar stadsplanering i över hundra år, säger Emelie Mannheimer i ett pressmeddelande.

Emelie Mannheimer kommer närmast från rollen som byråchef och konsult inom intern- och externkommunikation på Springtime. Hon har bred erfarenhet av marknads - och kommunikationsfrågor och har även arbetat på pr-byrån Burson Marsteller

– Vi är mycket glada över att vi lyckats attrahera Emelie. Hon är en erfaren ledare och rådgivare, säger Bo  Ringdahl, vd  på Tengbom, i ett pressmeddelande. Med sin gedigna erfarenhet besitter hon just den kompetens inom  kommunikation och affärsutveckling som vi behöver för att utveckla Tengboms varumärke  – såväl mot marknaden som internt.

Emelie Mannheimer tillträder som marknads- och kommunikationschef på Tengbom den 1 december.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.