Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir MTG:s innehållsdirektör

Publicerad: 11 april 2017, 08:06

Karolina Stallwood.

Foto: Pressbild

Karolina Stallwood får den nyinrättade tjänsten som innehållsdirektör på MTG Sverige.


Ämnen i artikeln:

Anders JensenMTG TVMTG Sverige

Våren 2015 anslöt Karolina Stallwood till MTG från TV4. Hon blev då tablå- och inköpschef för alla MTG Sveriges fri-TV-kanaler. Nu befordras hon till jobbet som innehållsdirektör. I den rollen får hon ett samlat ansvar för alla egenproduktioner, tablåer och inköp för TV3, TV6, TV8 och TV10 samt för Viafree.
– Jag har fått mitt drömjobb och det ska bli fantastiskt kul att få driva och utveckla programsatsningarna på våra tv-kanaler och på Viafree. Det blir en spännande utmaning och mitt fokus kommer vara att ge våra tittare bättre och bättre upplevelser på alla plattformar. Digitalt ligger vi verkligen i framkant med Viafree som varit en succé från start och här ser jag många möjligheter att växa ännu mer, säger hon i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Karin Stjärnes nya toppjobb

Karolina Stallwood tillräder sin nya tjänst omgående. Hon kommer att rapportera till Anders Jensen samt ingå i MTG Sveriges ledningsgrupp.
– Det är med stor glädje jag välkomnar Karolina som vår nya innehållsdirektör. Med sin gedigna TV-bakgrund och breda branschkompetens är Karolina en stor tillgång för MTG och det är alltid roligt att se hur värdefulla medarbetare utvecklas och tar nya steg inom bolaget. Det är en nyckelroll i en tid där vi fortsätter att satsa på alla våra kanaler och i synnerhet på Viafree, säger Anders Jensen, vd för MTG Sverige.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.