Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir Musikaliskas nya marknadschef

Publicerad: 21 augusti 2018, 11:09

Elenor Wolgers lämnar rollen som kommunikationschef för Scenkonst Sörmland och blir istället ny marknadschef för Musikaliska.


Elenor Wolgers ansluter till Musikaliska som ny marknadschef. Närmast kommer hon från Scenkonst Sörmland där hon haft rollen som kommunikationschef. Hon har sedan tidigare även erfarenhet som kommunikationschef för Folkoperan.

– Musikaliska har en otroligt spännande repertoar med musik för alla stockholmare och besökare; allt från hornfrossa till fransk chanson och jazz. Det är Sveriges äldsta konserthus med oslagbart läge på Nybrokajen i Stockholm. Jag hoppas kunna öppna upp huset för ännu fler besökare, säger Elenor Wolgers i en kommentar.

Ola Bjerding vd Musikaliska, Blåsarsymfonikerna och Länsmusiken i Stockholm, är nöjd med rekryteringen.

– Vi är mycket glada att Elenor börjat jobba med oss här på Musikaliska. Vi har under en tid definierat ett ökat behov av kompetens och resurs inom marknad och kommunikation för vår del. Elenor, med sin bakgrund, kommer tillföra stor erfarenhet av detta med sin bakgrund inom just kultur och musikområdet.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.