Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny account director på Carat

Publicerad: 24 februari 2015, 15:21

Christin Ericsson

Foto: Pressbild

Mediebyrån Carat rekryterar Christin Ericsson som Account Director. Hon kommer bland annat att arbeta med Coca-Cola.


Ämnen i artikeln:

Dentsu Aegis NetworkMomentumNike Carlstoft

Carat växer i och med nyrekryteringen av Christin Ericsson. Hon kommer närmast från en tjänst som kundansvarig och medierådgivare på MEC. Innan det har hon arbetat som managementkonsult på McKinsey & Company och projektledare på Momentum. Men nu blir Christin Ericsson alltså Account Director på Carat.

– Christin är en erfaren konsult, duktig strategisk projektledare, klok, kompetent och nyfiken. Hon är en mycket välkommen kraft i vårt utvecklingsarbete framåt, säger Nike Carlstoft, vd på Carat Sverige.

Christin Ericsson, som redan börjat det nya jobbet på Carats Stockholmskontor, kommenterar sin nya tjänst i ett pressmeddelande:
– Det är oerhört roligt att börja på Carat. De har satt höga mål och har ambitionen att bli bäst. Jag tror mycket på förändringsprocessen de har satt igång och jag ser fram emot att vara med på den här resan.

Mediebyrån Carat är en del av Dentsu Aegis Network koncernen. Fokusområden för byrån är affärsplanering, mediestrategier och integrerad kommunikation.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.