Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny byråchef på Vass productions

Publicerad: 20 februari 2020, 10:13

Anna Ullman Fjeld blir ny byråchef på Vass Productions. Hon tar även plats i byråns ledningsgrupp.


Ämnen i artikeln:

Vass

Kommunikationsbyrån Vass Productions grundades 2011 och har sedan starten riktat in sig på skönhets- och hälsosegmentet. 2018 omsatte byrån, som jobbar med bland annat Aco, Maria Nila, Sephora och Molton Brown, 27 miljoner kronor.

Nu får de en ny byråchef i Anna Ullman Fjeld som även tar plats i Vass Productions ledningsgrupp. Hon kommer närmast från konkurrenten Patriksson Group där hon som beauty manager haft ansvar för kunder som Kicks, Jo Malone London och L:a Bruket.

– Annas bakgrund och erfarenhet inom kommunikationsbranschen gör henne till det perfekta tillskottet och dagliga ledaren för VASS. Med Anna som byråchef kommer vi ha de bästa förutsättningarna för att ytterligare stärka vår position samt driva affären för våra kunder, säger Kristin Bohman, vd på Vass Productions, i ett pressmeddelande.

– Det är ett privilegium att komma in i en organisation som redan har en så pass stark ställning inom sitt segment som Vass har, men samtidigt viktigt att aldrig bli för bekväm utan ständigt arbeta för att erbjuda våra kunder bästa tänkbara skräddarsydda kommunikationslösningar även framåt, säger Anna Ullman Fjeld.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Vass

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News