Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny chefredaktör för Hus & Hem

Publicerad: 20 juni 2017, 08:53

Foto: Egmont Publishing/Thomas Hjertén

Estelle Ejdeholm blir ny chefredaktör för Hus & Hems, i samband med tillträdandet blir hon även ansvarig för företagets livsstilssegment.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Estelle Ejdeholm har tidigare varit chefredaktör på Gods & Gårdar. Hon har även arbetat som redaktör och AD på Habit, Madame, Svensk Damtidning och Cosmopolitan. Ejdeholm kommer senast från en tjänst som publisher och ansvarig utgivare på LRF Media där hon även suttit i ledningsgruppen.

– Att tacka ja till tjänsten på Egmont var ett beslut från hjärtat! Mitt personliga engagemang för inredning, arkitektur och trädgård är stort och under mina sex år på Gods & Gårdar, varav fyra som chefredaktör, fick jag ett brett kontaktnät inom dessa områden. Att få fortsätta den kommersiella och redaktionella utvecklingen av Hus & Hem ser jag verkligen fram emot, säger Estelle Ejdeholm.

Hon blir även ansvarig för Egmonts livsstilsegment där titlarna King Magazine, Scandinavian Retro och Tidningen Hälsa och Body ingår.

– Estelle är en driven och erfaren tidningsmakare och ledare och med henne vid rodret kommer både varumärket Hus & Hems, och hela vårt livsstilssegments, fortsatta utveckling bli spännande att följa. Det är en rekrytering som känns klockren på alla sätt och jag ser verkligen fram emot att få Estelle som kollega, säger Johan Taubert, förlagsdirektör för Egmont Publishing i Stockholm.

Estelle Ejdeholm tillträder sin nya tjänst i mitten av september.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.