Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny delägare i Westander

Publicerad: 24 mars 2015, 08:10

Frida Blom

Foto: Pressbild

Efter tre år på pr-byrån Westander går Frida Blom in som elfte delägare i företaget.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestanderEdward Snowden

I bagaget har hon bland annat ett ordförandeskap för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen. På Westander är Frida Blom kundansvarig pr-kunsult och ämnesansvarig för byråns lobbyingerbjudande. Frida Blom är den av delägarna som arbetat kortast tid på byrån.

– Vi vill ha en kombination av nytt blod och bibehållen stabilitet i ägarkretsen. Målet är att skapa ett förändringstryck, samtidigt som vi bevarar grundvärderingarna, säger Westanders vd Patrik Westander.

Frida Blom är också en del av den arbetsgrupp från Westander som arbetar med The Right Livelihood Award Foundation vars mål är att visselblåsaren Edward Snowden ska kunna besöka Sverige för att ta emot stiftelsens hedersutmärkelse.

– Vi tror att ägarspridningen kommer att hjälpa oss i vår ambition att bli en av Sveriges största pr-byråer. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och stärker de ekonomiska incitamenten att expandera, säger Patrik Westander.

Westander startades av bröderna Henrik och Patrik Westander år 2000. I dag har pr-byrån över 30 anställda och elva delägare.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.