Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny digitalchef på Filmstaden

Publicerad: 3 september 2019, 13:39

Jennie Granbom är ny head of digital på Filmstaden. Hon efterträder Anna Rosang som gått vidare till andra uppdrag inom ägarkoncernen Odeon.


Jennie Granbom kommer närmast från Telenor där hon haft en roll som digital manager, innan dess har hon bland annat jobbat på Telge Energi och If.

I uppdraget som head of digital kommer hon att ansvara för Filmstadens digitala kanaler och tjänster, kanaler som står för 70 procent av biljettförsäljningen.

– Jag har jobbat med digitala affärer hela min karriär och brinner för det digitala kundmötet. Majoriteten av Filmstadens biobesök startar i de digitala kanalerna så jag ser med spänning fram emot att tillsammans med mitt team ta mig an uppgiften att fortsätta utvecklingen av dessa. Att dessutom få arbeta med ett varumärke som många, inklusive jag själv, förknippar med positiva upplevelser och minnen känns väldigt inspirerande, säger Jennie Granbom.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.