Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny kommunikations- och pr-chef på Zmarta

Publicerad: 3 december 2019, 12:39

Agnes Palinski.

Foto: Pressbild

Agnes Palinski lämnar Cancerfonden för en roll som press- och pr-chef på jämförelseföretaget Zmarta Group.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellCancerfondenZmarta

Jämförelseföretaget Zmarta Group värvar Agnes Palinski till den nyinrättade tjänsten som chef för pr och kommunikation för bolagets marknader i Sverige, Norge och Finland. Hon har en lång och bred erfarenhet inom strategisk kommunikation från både näringsliv och politik.

Agnes Palinskis senaste roll var chef för press och pr för Cancerfonden. Tidigare i karriären har hon bland annat arbetat som pressekreterare åt arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin, som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Diplomat Communications och som presschef för Vitamin Well. 

– Zmarta Group har en mycket stark position på marknaden. Med förvärven av Elskling och Insplanet har Zmarta Group skapat ett starkt erbjudande av smarta tjänster som ger den enskilda konsumenten större kostnadskontroll över sin privatekonomi. Fintechaktören Zmarta Group kräver pr- och kommunikationsstrategier som ligger i dess absoluta teknologiska framkant – en utveckling som jag ser mycket fram emot att driva som en del av Zmartas imponerade team, säger Agnes Palinski i ett pressmeddelande. 

Agnes Paliniski tillträder rollen hos Zmarta Group den 7 januari 2020.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News