Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny kommunikationsansvarig på 2050

Publicerad: 23 januari 2018, 15:05

Rebecka Berntsson lämnar Gullers Grupp för att bli ny kommunikationsansvarig på hållbarhetsbyrån 2050.


På Gullers Grupp har Rebecka Berntsson haft en tjänst som public affairs-konsult och manager. Som kommunikationsansvarig på 2050 kommer hon att stärka hållbarhetsbyråns kommunikationserbjudande och hjälpa kunder med både opinionsbildning och strategi.

Tidigare i karriären har hon jobbat som rådgivare på Sveriges Läkarförbund samt med kriskommunikation på SenateSHJ i Sydney. 2014 prisades Berntsson som Årets Rookie på Spinngalan för sitt arbete med att göra pr-branschen mer transparent.

– Det finns mycket att göra, både för organisationer och för näringslivet. Hur företag arbetar med klimat och hållbarhet spelar allt större roll för kunderna och kravet på transparens ökar. Det finns en stor vinst i att hjälpa dem lyfta hållbarhetsarbetet i dialogen med sina målgrupper och organisationer med den insikten är morgondagens vinnare, säger Rebecka Berntsson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.