Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny kommunikationschef på Naturskyddsföreningen

Publicerad: 29 maj 2019, 06:53

Hanna Berheim Brudin lämnar rollen som affärsområdeschef och pr-konsult på Westander och blir ny kommunikationschef på Naturskyddsföreningen.


Ämnen i artikeln:

Naturskyddsföreningen

På pr-byrån Westander har Hanna Berheim Brudin haft ett stort fokus på hållbarhet, ett område som hon de senaste 15 månaderna varit affärsområdeschef över. Totalt har hon jobbat på Westander i drygt sju år.

Nu tar hon klivet över till kundsidan när hon blir kommunikationschef på Naturskyddsföreningen. Hanna Berheim Brudin kommer att ansvara över ett team på 20 personer.

− Det känns fantastiskt spännande att få arbeta för Sveriges största och viktigaste miljöorganisation. Naturskyddsföreningen fyller en otroligt viktig roll, inte minst med tanke på det enorma engagemanget för klimatkrisen och biologisk mångfald. Tillsammans kan vi göra skillnad, säger Hanna Berheim Brudin.

Vid sidan av sitt jobb har Hanna Berheim Brudin även varit aktiv inom den ideella sektorn, bland annat i organisationer som Amnesty Business Group, FN-förbundet och Fältbiologerna.

− Jag är jättenöjd över att ha rekryterat Hanna Berheim Brudin. Hon är en trygg ledare med bred erfarenhet av att arbeta med kommunikation och ett stort engagemang i miljöfrågor. Jag är övertygad om att Hanna kommer bidra till att utveckla både vår kommunikation och verksamhet i övrigt, säger Måns Lagerlöf, kanslichef på Naturskyddsföreningen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Naturskyddsföreningen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.