Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny marknadschef på coworking-bolaget

Publicerad: 26 april 2021, 12:42

Foto: David Thunander

Efter tio år på dryckesjätten Diageo lämnar Malin Midhed för att bli ny marknadschef på United Spaces.


Ämnen i artikeln:

United Spaces

Malin Midhed inledde karriären på Procter & Gamble där hon efter närmare fyra år på olika tjänster inom varumärkesutveckling gick vidare till Diageo. Tio år senare lämnar hon dryckesjätten för att ta över som marknadschef på coworking-bolaget United Spaces. Hon efterträder därmed Karl Garberg som häromveckan lämnade för Safello.

– Vi är glada att kunna välkomna Malin Midhed i den viktiga rollen som marknadschef för United Spaces. Malin kommer att vara central i att bygga struktur för att hantera vår fortsatta tillväxt. Vi befinner oss i väldigt spännande tider med flera nya arenor, nytt utseende och nu också ny marknadschef, säger Yvonne Sörensen Björud, vd på United Spaces, i ett pressmeddelande.

United Spaces, vars verksamhet påverkats kraftigt av pandemin, har nyligen tecknat avtal för flera stora lokaler i både Stockholm och Göteborg.

– Det känns jätteinspirerande att komma in i en, för mig, ny och växande bransch som utmanar den traditionella kontorsmarknaden. Dessutom till ett bolag som är en av pionjärerna. Jag ser fram emot att fortsätta växa med det kompetenta teamet på United Spaces och leda och utveckla marknadsföringen framåt säger Malin Midhed, marknadschef United Spaces, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

United Spaces

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.