Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny marknadschef på Gents

Publicerad: 28 oktober 2019, 15:06

Sofie Okstad tar klivet upp från rollen som marknadskoordinator till att bli marknadschef på Gents. Hon kommer även att sitta med i bolagets ledningsgrupp.


E-handlaren Gents säljer skönhets- och hudvårdsprodukter till män. Förra året omsatte bolaget 37, 6 miljoner kronor. Nu får man en ny marknadschef i Sofie Okstad. Okstad internrekryteras från rollen som marknadskoordinator. Tidigare har hon även jobbat som vd-assistent åt bolagets grundare och tidigare vd Jenny Rydhström.

– Att ta över som marknadschef på Gents gör jag med en extrem ödmjukhet och 100 % entusiasm. Under tiden jag jobbat på Gents så har en stor passion för företaget vuxit fram, vilket gör det otroligt kul att få chansen förvalta Gents varumärke vidare tillsammans med marknadsteamet. Vi kommer att fortsätta jobba för Gents tillväxt genom att alltid eftersträva att överträffa kundens förväntningar, säger Sofie Okstad.

Sofie Okstad får ett övergripande ansvar för Gents varumärke och kommer bland annat jobba med bolagets internationella satsning.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.