Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny marknadschef på Telge Energi

Publicerad: 29 januari 2021, 12:13

Anna Rosang.

Foto: Press

Telge Energi rekryterar Anna Rosang som ny marknadschef, med digitalisering i fokus.


Ämnen i artikeln:

Telge EnergiRekrytering

Anna Rosang kommer närmast från biografägaren ODEON Cinemas Group och innan dess Filmstaden, där hon arbetat med att digitalisera kundrelationen och försäljningen. Nu väntar fortsatt fokus på digitalisering, som ny marknadschef på Telge Energi. 

– Jag ser enorm potential hos Telge Energi att lyfta det som redan är starkt till en ny nivå med ett digitalt perspektiv, säger Anna Rosang i ett pressmeddelande.

Rekryteringen beskrivs som ett steg på bolagets interna utvecklingsresa där verksamheten ska stärkas genom att korsbefrukta med spetskompetens från andra branscher. 

– Annas kompetens är helt rätt för den resa som Telge Energi gör just nu, där vi satsar stort på digitalisering. Vi har alltid haft ett starkt fokus på våra kundrelationer och med Annas kunskap inom området kan vi ta kundupplevelsen till en ny nivå. Ett digitalt perspektiv är också viktigt för vår uppgift att bidra till ett mer hållbart samhälle, säger Johannes Boson, vd på Telge Energi.

Läs mer: Nytt bolag vill digitalisera designköpen: ”Ska kännas som ett virtuellt designteam” 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Telge EnergiRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.