Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny ordförande i RO:s styrelse

Publicerad: 9 april 2019, 11:18

Skandias chef för strategisk kommunikation, Stina Liljekvist, har utsetts till ny ordförande i Reklamombudsmannens styrelse.


Ämnen i artikeln:

Reklamombudsmannen

Reklamombudsmannen är näringslivets egna stiftelse för självreglering av marknadskommunikationen. Var fjärde år utser stiftelsen en ny styrelseordförande. De senaste fyra åren har styrelsen letts av Eva Fernvall, f.d kommunikationsdirektör på Apoteket, som nu lämnar sin post. Hon efterträds av Stina Liljekvist, chef för strategisk kommunikation på Skandia.

– Jag ser med glädje fram emot detta uppdrag. Självreglering av marknadskommunikation är en viktig funktion för att säkerställa hög etik i reklamen, säger Stina Liljekvist. Det gynnar både konsumenter och företag att reklamen är korrekt, etisk och ansvarsfull.

Nya ledamöter i styrelsen är även: Sten Andersen, ATG, Maria Höglund, SJ, Linda Nilsson, KOMM, Christoffer Rönnblad, McDonalds, Anna-Karin Strömqvist, Systembolaget, Charlotte Thür, IAB Sverige och Susanna Zeko, ICC Sweden.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reklamombudsmannen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.