Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny pr-chef på Volt

Publicerad: 19 september 2017, 11:48

Martina Larsson är ny head of pr på Volt.

Foto: Pressbild

Volt rekryterar Martina Larsson som ny head of pr. Larsson kommer närmast från Edelman Deportivo.


Ämnen i artikeln:

VoltEdelman Deportivo

Efter ett drygt år på Edelman Deportivo lämnar Martina Larsson sin tjänst som senior media specialist för att bli ny head of pr på Volt. Som pr-chef ska Larsson vara med och utveckla Volts kommunikationserbjudande.

– Vi har letat länge efter en person av Martinas kaliber som bemästrar både PR världen och den kreativa världen. När vi träffade Martina och såg vad hon gjort för Systembolaget, Unicef och Adidas visste vi direkt att vi hittar rätt, säger Henrik Stampe, vd på Volt.

Martina Larsson började på Volt vid månadsskiftet och kommer att jobba dedikerat med kunderna Försvarsmakten, Skellefteå Kraft och Situation Stockholm.

– Jag är otroligt glad över att få driva PR-arbetet på Volt. Deras jobb imponerar och det är ett fantastiskt bra gäng jag ansluter till. Tillsammans kommer vi kunna göra riktigt spännande kommunikation som engagerar och väcker uppmärksamhet, säger Martina Larsson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

VoltEdelman Deportivo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.